Presentació


El III RAID D’AVENTURA ILLA DE RODES serà la tercera edició i neix a partir de l’il•lusió de l’equip Illa de Rodes Raid Team de l’Associació Esportiva Escolar Illa de Rodes i el C.E. FARRA-O.
Després de l'èxit de l'edició 2013 i el 2014 us presentem la tercera edició del raid amb l’objectiu principal de millorar l'edició anterior i que els participants gaudeixin de l’entorn de Riacmb tot tipus d’orientació.  
Aquesta tercera edició es centrerà en les categories d'iniciació (familiar i popular)
Esperem que us agradi i gaudiu del raid d’aventura!!

ILLA DE RODES RAID TEAM
C.E.FARRA-O
PROJECTE FORMATIU
ILLA DE RODES RAID TEAM - ESCOLA DE RAIDS  D’AVENTURA

Origen de la idea: el projecte neix a partir de la iniciativa de tres professors de l’Institut Illa de Rodes (Roger Pujol, Ruben Lamas i Toni Muné) a partir de la participació en el Raid Bas Extrem el 24 de Juliol del 2010.

Aquest equip/escola neix el 2010 amb l’esperit de ser un punt de trobada de tots aquells professors, alumnes i ex-alumnes del Institut Illa de Rodes apassionats pels esports d'aventura i les activitats en el medi natural. Els Raids és l’esport que millor representen la versió competitiva d'aquests esports.
El nostre objectiu és la diversió, la descoberta de la natura i la formació en els diferents esports d’aventura que conformen els Raids(cursa de muntanya, btt, orientació, caiac, natació, patins en línia,escalada, via ferrata, barranquisme, ràpel i tir amb arc) i d’altres activitats en el medi natural relacionades com és el cas de l’esquí de fons, el ciclisme de carretera, l’alpinisme, esquí o snow, raquetes i d’altres esports i/o activitats que aportin els components de l’equip.

Objectiu: Ampliar la formació dels alumnes i ex-alumnes del CAFEMN de l’Institut Illa de Rodes de Roses.

A qui va adreçat: Als alumnes i ex-alumnes del CAFEMN de l’Institut Illa de Rodes i altres.

Ubicació: instal•lacions de l’Institut Illa de Rodes i l’entorn de Roses, i el medi natural de qualsevol lloc d’interès.

Valors: Solidaritat, treball en equip, empatia, esforç i entusiasme.

Què fem: Entrenaments cada 15 dies (dimecres 15.00 a 19.00 hores) a l’Institut Illa de Rodes. I un entrenament especial (tot el dia) cada mes en un espai natural determinat.


Illa de Rodes Raid Team, resum temporada 2012/2013 from Cesk Torrent on Vimeo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario